Architect Vlijmen

Behoefte aan een betaalbare architect in Vlijmen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar Architect Vlijmen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Vlijmen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Vlijmen gezocht?

Schakel direct hulp in

Architect Vlijmen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vlijmen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Esch, Boxtel en Cromvoirt bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Vlijmen

Wil je aan de slag met een competente en deskundige architect in Vlijmen? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Wanneer je door het overmatige aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn we er om je verder te helpen!

Niet enkel vertellen wij je waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar we nemen je ook mee in de belangrijkste verschillen tussen verscheidene architecten. We stellen je in staat om gratis en vrijblijvend meerdere offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Vlijmen gezocht? Waar let je op?

Veelal begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Vlijmen. Wanneer je op zoek bent naar een partij die een aantal disciplines kan aanbieden, ben je bij een architectenbureau in Vlijmen aan het juiste adres.

Omdat een architectenbureau in Vlijmen beschikt over architecten met verschillende specialismes, is het gemakkelijk om je te koppelen aan een architect die nauwkeurig weet wat jij nodig hebt voor jouw karwei. Voornamelijk omdat er meerdere architecten werken, is het bespreekbaar om een beter tarief te krijgen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Vlijmen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Vlijmen – Voor een geweldige ondervinding

Je kunt behalve een architectenbureau in Vlijmen ook nagaan om voor een zelfstandig architect in Vlijmen te gaan. Als je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je meestal net wat specifieker. Dat is het tijdstip waarop een architect gezocht wordt in Vlijmen die helemaal onafhankelijk met zijn persoonlijke stijl opereert.

Bij een architect gezocht in plaatsnaam ben je bij Architectenkaart aan het goede adres. Door ons netwerk in Vlijmen hebben wij constant wel een architect die past bij wat je zoekt. En zo is je klus altijd tot een goed einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Vlijmen met elkaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Vlijmen nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij zeker weten zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers talrijke voordelen aan de taken die hij voor je kan uitvoeren. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze handelwijze maakt een architect het voor een aannemer erg eenvoudig mogelijk om aan de slag te gaan. Een interieurarchitect in Vlijmen weet precies wat je nodig hebt bij de inrichting van een bestaand of nieuw pand.

Hij of zij weet exact wat er gedaan kan worden om jouw ruimte zo optimaal mogelijk te maken. Ben je op zoek naar een manier om tijd te besparen bij de inrichting van je ruimte? Dan is een interieurarchitect in Vlijmen absoluut de beste keuze. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het pand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is uiteraard zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, met een architect Vlijmen hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Vlijmen.

Nu interieurarchitect uit Vlijmen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Vlijmen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Vlijmen maakt jouw leven mooier

Indien je de binnenkant van je woning zo mooi mogelijk wilt maken dan kun je natuurlijk zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je doorgaans veel beter uit indien je dit aan een prof uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Vlijmen is dikwijls gespecialiseerd in diverse kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Vlijmen in te schakelen, zorg je ervoor dat alles exact op elkaar wordt afgestemd.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Vlijmen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Vlijmen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Vlijmen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Vlijmen – voor een knappere tuin

Wil je straks je tuin eens behoorlijk onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Vlijmen beslist de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een uitstekend resultaat waar je nog veel jaren vreugde van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je altijd al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Vlijmen kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Vlijmen om te kijken wat de kansen zijn. Het kan je verbazen wat er allemaal bespreekbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Vlijmen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Vlijmen – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het over het algemeen een zeer goed idee om een offerteaanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het belangrijk dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Vlijmen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een vlotte wijze achter, op die manier ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus vandaag tot wel 40% op de tariefstelling van een architect naar keuze en vraag nu nog verschillende offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Vlijmen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Vlijmen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Vlijmen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Vlijmen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Vlijmen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Vlijmen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Vlijmen

Zeer effectief

13 april 2024

Ons kantoor is enorm effectief opnieuw ingedeeld en het netwerk van de interieurarchitect waar we mee in zee zijn gegaan is voortreffelijk.

- Yvonne Evers

Vakman!

10 april 2024

Vakwerk en persoonlijke aanpak tegen een eerlijke prijs.

- Joost Martens

Prima project en lage tarieven

3 april 2024

De offertes waren scherp en een veelomvattend projectplan ontvangen. Vlot geleverd en tegen een prima tarief. De nieuwe vloer en bijpassende interieur wijzigingen zijn zeer gaaf geworden. Top!

- Bram Schipper

Onmiddellijk een klik

23 maart 2024

We leken direct op één lijn te zitten met een van de partijen die ons een aanbieding toestuurde. Zowel de intake als de inmeting kon al op hele korte termijn plaatsvinden. Het was echt een stuk maatwerk en kwam met allerlei ludieke opties. De uiteindelijke kosten vielen ons bovendien nog alles mee.

- Nienke van der Meer

Afspraak is afspraak

18 maart 2024

Afspraken en leveringstermijnen zijn grondig nagekomen en prima prijs. Werden snel gebeld ook wat we konden waarderen. Architectenkaart heeft het prima voor elkaar, bedankt.

- Annemarie Mulder

Vakkundig

12 maart 2024

Aan alles was te merken dat duurzaamheid zeer belangrijk is bij het bureau waarmee we in zee zijn gegaan. Het projectplan was professioneel opgesteld.

- Bas van den Heuvel

Alles waar we op hoopten

8 maart 2024

Onze droomtuin is schitterend geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan scherp. En dat allemaal binnen onze begroting. De intake verliep soepel en kostentechnisch zijn we ook tevreden.

- Tessa Blom

Gauw geregeld!

25 februari 2024

De offertes waren snel binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan omvatte 8 verscheidene inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO mooi geworden!

- Mark Visser

Gauw gefixt!

23 februari 2024

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt geweldig geworden!

- Bram Scholten

Uitgelichte architecten uit Vlijmen

Studio Linn

Veemarktkade 8
Ruimte: Beschuyt 6261
5222 AE 's-Hertogenbosch

06 14606414
http://www.studiolinn.nl/

Archi Service V.O.F.

Paardskerkhofweg 6 A
5223 AJ 's-Hertogenbosch
Nederland

073 641 5709
http://www.archiservice.nl/%20%20%20,%20%20www.archi3o,nl

Laak-Swinkels Technische Installaties Van de

Theresialaan 72
5262 BP Vught
Nederland

073 656 5302
http://www.vdlaakswinkels.nl/