Architect Hengelo

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw ontwerpen in Hengelo?

Lees dan vooral verder.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Hengelo verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Hengelo – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2024 en verder.

Architect Hengelo gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Hengelo
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hengelo, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Zenderen, Hertme en Borne bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Hengelo

Ben je op zoek naar een vakkundige en professionele architect in Hengelo? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Als je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je exact moet doen, zijn wij er om je verder te assisteren!

Op deze pagina vindt je alle info die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Hengelo te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend verscheidene offertes naast elkaar te leggen om direct te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Hengelo gezocht? Waar let je op?

Men vraagt zich regelmatig af op welke momenten ze een architect nodig hebben. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woning, bedrijfspand of tuin. Ook is het zo dat een architect je kan helpen met het realiseren van de droomwoning. Zo weet hij vaak ook welke aannemers er geschikt zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is dus ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit komt grotendeels door het feit dat men toch wel graag een functioneel pand wilt hebben, met een inrichting die aantrekkelijk is voor zowel de werknemers als voor de cliënt. Grote bedrijven laten af en toe het gehele pand zelfs vormgeven door een architect. Het kan gaan om de hele bouw van een pand, maar als voorbeeld ook voor de aanleg van een tuin of parkeerplaats. Je kunt met een architect dus alle kanten op!

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Hengelo

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Hengelo – Voor een unieke ervaring

Je kunt bovenop een architectenbureau in Hengelo ook nagaan om voor een zelfstandige architect in Hengelo te gaan. Ben je dus op zoek naar een architect die in heel bijzonder portfolio heeft en van je woonhuis of pand een uniek ontwerp kan maken? Dit is het moment waarop een architect gezocht wordt in Hengelo die volledig onafhankelijk met zijn persoonlijke stijl opereert.

Architect gezocht in Hengelo is geen eenvoudige opgaaf, maar wel eentje waar wij je heel goed bij kunnen helpen. Wij hebben namelijk een veelomvattend netwerk van architecten in Hengelo. En zo is je project steevast tot een goed einde te brengen. Met onze hulp ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit omdat wij je in staat stellen gezochte architecten in Hengelo met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Hengelo nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder toepasbaar dan in mateloos dure villa’s en enorme woningen die je op televisie voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Hengelo kan je in ieder geval adviseren en inspireren met verstandige oplossingen die je woonplezier beduidend verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk indien je in een kleinere ruimte zit, kan een interieurarchitect in Hengelo van belang zijn. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat compleet is toegespitst op je specifieke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Hengelo.

Nu interieurarchitect uit Hengelo zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Hengelo zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Hengelo maakt jouw leven mooier

Het vinden van de geschikte binnenhuisarchitect in Hengelo is vrij makkelijk via een aantal stappen. Dankzij deze stappen weet je zeker dat je een betrouwbare partij zal vinden. Als je een offerteaanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor soort binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet namelijk wel affiniteit hebben met de klus die hij op zich zal moeten nemen.

Bovendien is het belangrijk dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Hengelo. Vraag gerust naar de opleiding of naar het vakgebied van een bepaalde persoon binnen dat architectenkantoor. Het is voor hen geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Hengelo.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hengelo?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hengelo‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Hengelo – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een opknapbeurt toe? Dan is een tuinarchitect in Hengelo absoluut de moeite waard. Want door een tuinarchitect kom je tot een resultaat waar je nog veel jaren content mee bent. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je steeds al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Hengelo kun je letterlijk alle kanten op.

Heb je geen vast omlijnd plan over hoe je tuin nou ingericht moet worden? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Hengelo of hij of zij een concept voor je uit wil werken. Het kan je verbazen wat er allemaal beschikbaar is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Hengelo.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Hengelo – Stel een offerteaanvraag op!

Om de prijzen van een architect in Hengelo helder te krijgen is het over het algemeen verstandig een offerte aan te vragen. In de aanvraag is het belangrijk dat je voldoende duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Hengelo iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle wijze achter, op die wijze ben je niet nodeloos veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart eenvoudig tot wel 40% op je prijsstelling van architect indien je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Hengelo?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Hengelo te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Hengelo

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Hengelo. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Hengelo en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Hengelo die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Hengelo

Erg praktisch proces

20 mei 2024

Naar aanleiding van de offerte werden we uitgenodigd in de showroom van de binnenhuisarchitect. We gingen dan ook naar huis met veel nieuwe ideeën!

- Petra Post

Helemaal ontzorgd

12 mei 2024

Na de offerte telefonisch de plannen doorgesproken om zo duidelijk de prijs te kunnen afspreken. De afspraak voor het inmeten was op korte termijn en er waren ook gelijk staaltjes meegenomen. Super geregeld!

- Eva Hermans

Prachtig ontwerp

4 mei 2024

Ontwerp was prachtig en hebben een mooi tarief gekregen. Snel geschakeld hierover dus aangenaam.

- Marc Martens

Fatsoenlijk rekening gehouden

28 april 2024

Wat voor ons erg doorslaggevend was waren de tijdvakken waarin gewerkt werd evenals de verwachtingen waarop dingen plaatsvonden. Dit werd top gepland en nagekomen.

- Hendrik Dijkstra

Klantgericht

21 april 2024

Zeer professionele maar klantvriendelijke benadering door de betreffende binnenhuisarchitect. De prijs was decent en het plan van aanpak is vlot door de architect aangeleverd.

- Anna Smit

Onmiddellijk goed gevoel

19 april 2024

Er werd enorm fijn met ons meegedacht en de offerte zag er prima uit. Bovendien werden de gemaakte afspraken ook keurig nagekomen. Enorm prettig!

- Wilhelmus Kramer

Zo prima voor de klant

8 april 2024

Prima ervaring door klantvriendelijkheid, deskundigheid en meedenken. Ondanks onze aangepaste wensen vielen de tarieven ons erg mee.

- Bas Meijer

Voelde direct vertrouwd

4 april 2024

Er werd heel fijn met ons meegedacht en de offerte zag er prima uit. Afspraken die gemaakt werden, werden ook nagekomen, zeer van belang en daarom enorm tevreden.

- Inge van de Pol

Fatsoenlijk op de hoogte gehouden

24 maart 2024

Kregen een interessant aanbod vanuit Architectenkaart. Contact verliep hierna ook zeer soepel.

- Marjolein Kramer

Uitgelichte architecten uit Hengelo

Cortus Bouwregisseurs B.V.

Jan Tinbergenstraat 230
7559 ST Hengelo
Nederland

074 750 8801
http://www.cortus.nl/

Cavd Beheer Limited

Robert Stolzstraat 87
7558 CK Hengelo
Nederland

074 277 7695
http://www.cavd.nl/

Piet Blom Museum

Bazaar 9
7552 KP Hengelo
Nederland

074 850 2703
http://www.pietblommuseum.nl/