Architect Hoogerheide

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Hoogerheide?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Hoogerheide verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Hoogerheide – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2023 en verder.

Architect Hoogerheide gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Hoogerheide
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 81 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoogerheide, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wouwse Plantage, Heerle en Wouw bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Hoogerheide

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Hoogerheide? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de kundige professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. Door het overweldigende aanbod is het dikwijls lastig om de geschikte kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Hoogerheide. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Hoogerheide gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Hoogerheide

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Hoogerheide – Voor een geweldige ervaring

Het is belangrijk dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Hoogerheide gezocht. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer deskundigheid in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Hoogerheide nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in waanzinnig dure villa’s en gigantische woningen die je op tv voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Hoogerheide van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Juist als de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Hoogerheide in te huren. Een interieurarchitect in Hoogerheide is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Hoogerheide.

Nu interieurarchitect uit Hoogerheide zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Hoogerheide zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Hoogerheide maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de aankleding van je woonhuis eerdaags eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat altijd vele malen beter wanneer je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Hoogerheide is vaak gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Hoogerheide straalt je huis een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Hoogerheide.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hoogerheide?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hoogerheide‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Hoogerheide – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Hoogerheide zeer de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een schitterend resultaat waar je nog talrijke jaren plezier van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Hoogerheide kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Hoogerheide of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Hoogerheide.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Hoogerheide – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het altijd een erg goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het van belang dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Hoogerheide iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die wijze ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je kosten van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Hoogerheide?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Hoogerheide te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Hoogerheide

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Hoogerheide. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Hoogerheide en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Hoogerheide die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Hoogerheide

Prachtige metamorfose

20 mei 2023

De aankleding van ons pand heeft een prima make over gekregen. En niet geheel onbenullig, netjes binnen ons budget. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Anne Postma

Ging lekker rap

10 mei 2023

Offertes gauw ontvangen van meerdere tuinarchitecten. De aanleg van de tuin verliep via gemaakte planning. Overtroffen verwachtingen en ook het bijgeleverd onderhoudsplan was enorm gedetailleerd uitgewerkt.

- Sander van Doorn

Content

6 mei 2023

Wij kregen al snel het plan toegestuurd na telefonisch doornemen van de situatie bij ons op locatie. Verder waren de offertes scherp en snel binnen.

- Stefan van Vliet

Vlot en capabel

23 april 2023

Al voorafgaand vroegen wij offertes op voor onze laatste restauratie, nu weer bij hetzelfde bureau uitgekomen naar alle tevredenheid. Offertes en plan waren vlug binnen, duimpje voor Architectenkaart.

- Vincent Schipper

Origineel en uitvoering super

22 april 2023

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was eerlijk.

- Eveline Dekker

Volledig uitgewerkt

15 april 2023

Kosten waren correct en het plan was algeheel maatwerk. Flink onder de indruk van Architectenkaart.

- Tamara Kramer

Offertes gauw binnen

5 april 2023

De offertes waren binnen en binnen aanzienlijk korte periode een afspraak gemaakt voor inmeten en door spreken project. Het complete plan was daarna snel binnen. Aanrader

- Klaas Bakker

Schappelijke prijs voor uitmuntend werk

25 maart 2023

De wensen doorspreken volgde gauw na de offerte. We gingen mee in de energie van de architect en binnen korte tijd hadden we een smaakvol plan zonder dat het over ons budget ging. Heel tevreden.

- Robertus van Dijk

De uitvoerende partij was eersteklas

18 maart 2023

Er wordt met je mee gedacht voor het project van verbouwen. De tarieven waren doorzichtig en eerlijk. Mensen die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Joyce Brouwer

Uitgelichte architecten uit Hoogerheide

Bouwkundig Ontwerp- en Adviesbureau Maasdam

Van der Meulenplein 20
4631 CZ Hoogerheide
Nederland

06 36026130
http://www.maasdambouwadvies.nl/

Coda Architectenvennootschap

Oosthoevestraat 90
2950 Kapellen
België

+32 3 605 61 04
https://coda-architectenvennootschap.business.site/

MaYa architectuur

Adriaan Brouwerstraat 4
4625 AP Bergen op Zoom
Nederland

06 27085821
http://www.maya-architectuur.nl/