Architect Hoogerheide

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw ontwerpen in Hoogerheide?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Hoogerheide verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Architectenkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architecten uit Hoogerheide – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2022 en verder.

Architect Hoogerheide gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Hoogerheide
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 62 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoogerheide, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Wouwse Plantage, Heerle en Wouw bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Hoogerheide

Al voor een langere tijd zoekende naar die perfecte architect in Hoogerheide? Het kan uitdagend zijn om uit te komen bij de kundige professional die er voor je is voor alle taken die aankomen op interieur en design. Door het overweldigende aanbod is het dikwijls lastig om de geschikte kandidaat te vinden.

Gelukkig zijn we er voor je om je bij te staan bij het zoeken naar een architect in Hoogerheide. Op deze website zullen we je dan ook alle tips laten zien die we je mee kunnen geven die echt van pas kunnen komen bij je zoektocht. Door deze tips is het vinden van een architect een stuk eenvoudiger als voor het lezen van deze site.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Hoogerheide gezocht? Waar let je op?

Het is nog altijd zo dat men zich afvraagt op welke momenten een architect jou nu eigenlijk van dienst zou kunnen zijn. Een architect kan je helpen met alle ontwerpen aan je woonhuis, bedrijfspand of tuin. Ook als je je droomwoning wilt verwezenlijken neem je een architect in de hand. Zo weet hij veelal ook welke aannemers er passend zouden zijn om zijn ontwerp tot uitvoer te brengen. Een architect is mogelijk ook geschikt voor winkels, bedrijfspanden of bedrijventerreinen.

Dit heeft er alles mee te maken dat de uitstraling van een bedrijfspand behoorlijk belangrijk kan zijn voor hoe een zaak over komt op zijn klanten. Voor de grotere bedrijven kan het zelfs zijn dat heel het pand moet worden vormgegeven door de architect. Men kan hier denken aan de bouw van een kantoorpand maar ook aan het realiseren van een parkeerterrein bij een bestaand pand. De architect is er eigenlijk voor alle soorten ontwerpen en schetsen.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Hoogerheide

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Hoogerheide – Voor een geweldige ervaring

Het is belangrijk dat men wel een verschil kan maken tussen een daadwerkelijke architect en een stylist of vormgever. Die verschillen namelijk inhoudelijk flink. Ben je op zoek naar een prof die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Hoogerheide gezocht. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist echter is de partij die uitsluitend maar advies zal geven over de inrichting, deze zal vaak geen schetsen maken van hoe het er uit moet komen te zien.

Een architect heeft dus aanzienlijk meer deskundigheid in huis. Bij de realisatie van een nieuw pand komt dan ook bijna altijd een architect om de hoek kijken. Beide partijen hebben allemaal dus een totaal andere rol en men zou deze niet met elkaar moeten verwarren. Kies je voor een architect dan weet je zeker weten dat je een partij hebt met de hoogst mogelijke kennis op gebouwen en vormgeving.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Hoogerheide nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is een stuk breder toepasbaar dan in waanzinnig dure villa’s en gigantische woningen die je op tv voorbij ziet komen. Zelfs in de kleinste gebouw kan een interieurarchitect in Hoogerheide van waarde zijn met verstandige oplossingen die je woonplezier beduidend kunnen vergroten.

Juist als de ruimte beperkt is, is het slim om een interieurarchitect uit Hoogerheide in te huren. Een interieurarchitect in Hoogerheide is helemaal op de hoogte wat je allemaal kunt doen om de ruimte in je woning te maximaliseren en de inrichting zo leuk, knap en duurzaam mogelijk te krijgen.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Hoogerheide.

Nu interieurarchitect uit Hoogerheide zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Hoogerheide zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Hoogerheide maakt jouw leven mooier

Ben je van plan om de aankleding van je woonhuis eerdaags eens aardig onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Desondanks is het resultaat altijd vele malen beter wanneer je dit laat doen door een professional.

Een binnenhuisarchitect in Hoogerheide is vaak gespecialiseerd in allerlei kleurstijlen en patronen, om zo tot een ultieme combinatie van kleuren te komen. Door een binnenhuisarchitect in Hoogerheide straalt je huis een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Hoogerheide.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hoogerheide?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Hoogerheide‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Hoogerheide – voor een mooiere tuin

Is je voor- of achtertuin wel eens aan een restauratie toe? Dan is een tuinarchitect in Hoogerheide zeer de inspanning waard. Met een tuinarchitect ben je gegarandeerd van een schitterend resultaat waar je nog talrijke jaren plezier van zult hebben. Of je nou kiest voor een tuin vol met bomen, planten, bloemen of voornamelijk zo spaarzaam mogelijk, maakt niet uit. Want met een tuinarchitect in Hoogerheide kun je letterlijk alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Vraag dan eens aan een tuinarchitect uit Hoogerheide of hij of zij een idee voor je uit wil werken. Je zult versteld staan van wat iemand anders allemaal met je tuin zou kunnen doen.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Hoogerheide.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Hoogerheide – Stel een offerteaanvraag op!

In feite is het altijd een erg goed plan om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het van belang dat je genoeg duidelijk maakt wat je wilt van de architect. Mocht het architectbureau in Hoogerheide iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die wijze ben je niet overbodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

En dat alles tegen hele aantrekkelijke tarieven! Je bespaart gemakkelijk tot wel 40% op je kosten van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Hoogerheide?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Hoogerheide te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Hoogerheide

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Hoogerheide. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Hoogerheide en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Hoogerheide die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Hoogerheide

Alleen al het concept is prachtig.

29 juni 2022

Nu al zo content met onze binnen gekregen ontwerpen. De inschikkelijkheid waarmee het contact verloopt en de richtprijzen zijn prima vergelijken met de echte factuur.

- Jelle van Dijk

Vakkundig

20 juni 2022

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel voor het bureau waar we akkoord mee zijn gegaan na ontvangst offertes. Vakkundig opgesteld project ontvangen.

- Marjolein van der Meulen

Hoeven niets meer eigenhandig te doen

18 juni 2022

Heerlijk dat we compleet nergens zelf meer aan hoefden te denken. Alles is verzorgd via Architectenkaart.

- Ruben Smit

Prachtige transformatie

10 juni 2022

De inrichting van ons pand heeft een prachtige make over gekregen. En dat tegen betaalbare tarieven. Het hele pakket was prima, van prijs tot het meedenken.

- Hendrika de Bruijn

Deugdelijk en snel

3 juni 2022

Schakelen met een expert is zeer aan te raden via deze site. De inmeting was zo gereed.

- Sylvia Post

Snel overeengekomen!

24 mei 2022

Kregen zoals beloofd al snel enkele aanbiedingen binnen en we waren er al gauw uit. Zijn met 8 verschillende ideeën verrast en hebben daaruit gekozen. Het is echt uitstekend geworden!

- Ivo de Boer

Vlug afgehandeld

17 mei 2022

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlot binnen en de tuin is helemaal gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal in feite een stuk soepeler dan vermoed en de tuin ziet er fantastisch uit.

- Martinus van der Linden

Hele goede communicatie

13 mei 2022

Communicatie was top en feitelijk liep alles helemaal volgens de afgesproken planning. Ook geen verrassingen op de rekening, wel zo aangenaam.

- Natascha van Wijk

Top inrichting

4 mei 2022

We zijn voortreffelijk geholpen met het inrichten van onze etalage en kantoorpand. De kosten waren netjes en zijn erg blij met het resultaat. Onze binnenhuisarchitect weet van wanten. Ingeval we toe zijn aan nieuwe plannen komen we beslist terug.

- Yvonne Peeters

Uitgelichte architecten uit Hoogerheide

Bouwkundig Ontwerp- en Adviesbureau Maasdam

Van der Meulenplein 20
4631 CZ Hoogerheide
Nederland

06 36026130
http://www.maasdambouwadvies.nl/

Coda Architectenvennootschap

Oosthoevestraat 90
2950 Kapellen
België

+32 3 605 61 04
https://coda-architectenvennootschap.business.site/

MaYa architectuur

Adriaan Brouwerstraat 4
4625 AP Bergen op Zoom
Nederland

06 27085821
http://www.maya-architectuur.nl/