Architect Megen

Behoefte aan een ijzersterke architect in Megen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Architectenkaart zorgt dat jij die zoekt naar Architect Megen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Megen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Megen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Megen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Megen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oijen, Teeffelen en Heesch bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Megen

Wil je aan de slag met een competente en vakkundige architect in Megen? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je! Indien je door het indrukwekkende aanbod niet meer weet wat je nou moet doen, zijn we er om je verder te begeleiden!

Niet enkel vertellen wij jou waar je op moet letten tijdens je zoektocht, maar wij nemen je in ieder geval mee in de grootste verschillen tussen diverse architecten. Via ons kun je simpel, gratis en vrijblijvend verscheidene architecten vergelijken om gauw tot een besparing te komen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Megen gezocht? Waar let je op?

Als je op zoek bent naar die ene perfecte architect dan is de kans aanzienlijk dat je deze zult vinden bij een architectenbureau in Megen. Een architectenbureau in Megen heeft doorgaans een aantal diverse soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Veelal heeft een architectenbureau in Megen een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen vakgebied. Daarbuiten is het mogelijk dat een architectenbureau in Megen je een beter tarief of snellere oplevering kan garanderen, dan een architect die onafhankelijk te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Megen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Megen – Voor een geweldige belevenis

Je kunt naast een architectenbureau in Megen ook afwegen om voor een zelfstandige architect in Megen te gaan. Indien je op zoek bent naar een unieke stijl of een stempel die iedereen kan drukken op het geheel dan zoek je veelal net wat specifieker. Dan wordt er dikwijls een architect gezocht in Megen die autonoom opereert en geheel zijn persoonlijke stijl en invulling aan een karwei kan geven.

Architect gezocht in Megen is geen eenvoudige taak, maar wel eentje waar wij je enorm goed bij kunnen begeleiden. We hebben namelijk een uitgebreid netwerk van architecten in Megen. Zo is er doorgaans een architect te vinden om jouw karwei tot een aantrekkelijk einde te brengen. Met onze dienstverlening ben je ook nog eens een stuk minder duur uit aangezien wij je in staat stellen gezochte architecten in Megen met mekaar te vergelijken.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Megen nodig: de beste designers

We zouden wel tientallen redenen op kunnen noemen voor waarom jij wel zou moeten kiezen voor een interieurarchitect, er zitten immers vele voordelen aan de werkzaamheden die hij voor je kan uitvoeren. Eerst kan hij of zij een pand tot in detail voor je in kaart brengen. Op deze wijze maakt een architect het voor een aannemer zeer makkelijk mogelijk om aan de slag te gaan. De architect in Megen zal namelijk exact weten wat er wel of wat er niet mogelijk is bij de bouw van een nieuw pand.

Hij of zij weet precies wat er gedaan kan worden om jouw ruimte zo goed mogelijk te maken. Daarnaast is het mogelijk om middels een architect veel meer tijd over te houden, dit is voornamelijk zo bij een interieurarchitect in Megen. Je hoeft je zelf niet meer te buigen over als voorbeeld de inrichting van het kantoorpand, dit kan je allemaal uit handen geven. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel tijd in te stoppen, dankzij een architect Megen hoeft dit dan ook niet meer.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Megen.

Nu interieurarchitect uit Megen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Megen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Megen maakt jouw leven aantrekkelijker

Het vinden van de juiste binnenhuisarchitect in Megen is betrekkelijk makkelijk dankzij een aantal stappen. Door deze stappen weet je zeker dat je een goede partij kunt vinden. Als je een offerteaanvraag invult, helpt het indien je weet wat voor type binnenhuisarchitect je zoekt. Hij of zij moet immers wel affiniteit hebben met de opdracht die hij op zich zal moeten nemen.

Ook is het van belang dat men wel goed onderzoek doet naar deze architect in de Megen. Je doet er iedere keer goed aan om na te gaan waar een architect of architectenbureau in is gespecialiseerd. Het is voor hun geen enkel probleem om jou dit te laten zien.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Megen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Megen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Megen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Megen – voor een meer aantrekkelijke tuin

Wil je straks je tuin eens stevig onder handen nemen? Dan is een tuinarchitect in Megen zeer de moeite waard. Met een tuinarchitect ben je verzekerd van een uitstekend resultaat waar je nog talrijke jaren pret van zult hebben. Je kunt kiezen voor een tuin zoals je doorgaans al voor je zag in je dromen. Want met een tuinarchitect in Megen kun je echt alle kanten op.

Ben je er nog niet over uit wat je nou precies met je tuin aan moet? Benader dan eens een tuinarchitect uit Megen om te kijken wat de kansen zijn. Het kan je verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Megen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Megen – Stel een offerteaanvraag op!

Feitelijk is het steevast een zeer goed idee om een aanvraag de deur uit te doen voor de offerte van een architect. In de aanvraag is het van belang dat je genoeg duidelijk maakt wat je verwacht van de architect. Mocht het architectbureau in Megen iets niet kunnen doen dan kom je hier op een snelle manier achter, op die wijze ben je niet onnodig veel tijd kwijt bij het zoeken.

Het mooiste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Je bespaart makkelijk tot wel 40% op je prijzen van architect als je een offerte aanvraagt via Architectenkaart.

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Megen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Megen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Megen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Megen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Megen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Megen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Megen

Begaan en nieuwe ideeën

21 mei 2024

Je kunt er van op aan dat je een authentieke afhandeling krijgt via Architectenkaart. We zijn jullie dankbaar.

- Adriaan Prins

Erg effectief

13 mei 2024

Het kantoorgebouw ziet er nu weer voortreffelijk uit en het contact verliep heel effectief.

- Jacqueline Willemsen

Alleen al het ontwerp is prachtig.

9 mei 2024

Zitten nog in de ontwerpfase maar ben nu al zo gedreven! Het proces verloopt soepel in en de prijzen zeker niet buitensporig.

- Bram Willemsen

Gauw gegaan!

28 april 2024

De offertes waren snel binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de keuze zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO mooi geworden!

- Cornelis Hofman

Creatieve oplossingen

23 april 2024

Het creatieve plan wat we kregen na de offerte was zo inspirerend. Waardoor we met andere ogen keken naar de locatie. Het schakelen ging snel en de prijs was fair.

- Brenda Hofman

Content met inrichting

18 april 2024

De aankleding van ons kantoor en de etalage zijn erg mooi geworden. Ontzettend content met de resultaten tegen een scherpe prijs. Werkelijk een vakman. Komen zeker terug bij nieuwe plannen.

- Yvonne Bos

Plan was top, uitvoeren beter

8 april 2024

Kritisch project voor de restauratie, denken met je mee. Begrijpelijk betaal je voor wat ze doen maar met een eerlijke prijs. Mensen die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Manon de Boer

De uitvoerende partij was goed

2 april 2024

Top plan voor de restauratie, denken met je mee. De tarieven waren duidelijk en eerlijk. Bedrijven die oprecht meedenken worden zeldzaam, tevreden dus!

- Tamara van Beek

Tuin ziet er weer top uit

26 maart 2024

Eerste consult was zo opgezet en onze tuinarchitect kon al vlot aan de slag. Vooral de zwemvijver en de verlichting zijn boven elke verwachting!

- Marieke de Jonge

Uitgelichte architecten uit Megen

Buro Otto B.V.

Burgemeester van Erpstraat 20a
5351 AW Berghem
Nederland

0412 402 999
https://buro-otto.nl/

Paul van Hout Bouwkundig Tekenbureau

Schutsboomstraat 92
5374 CD Schaijk
Nederland

0486 463 158
http://www.paulvanhout.nl/

KUBURO

Havikskruid 58
5351 KG Berghem
Nederland

06 44266550
http://www.kuburo.nl/