Architect Noord Sleen

Behoefte aan een ijzersterke architect in Noord Sleen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Architectenkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar Architect Noord Sleen verbonden wordt aan een architectenbureau dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle architectenbureau’s uit Noord Sleen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2024 en verder.

Architect Noord Sleen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Architect Noord Sleen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 140 reviews)
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14
architect_architecten_architectenbureau_architectenbureas_binnenhuisarchitect_interieurarchitect_tuinarchitect_logo_14

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Noord Sleen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Eesergroen, Exloo en Odoorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een architect.

Waarom architect Noord Sleen

Ben je op zoek naar een deskundige en professionele architect in Noord Sleen? Dan hebben wij geweldig nieuws voor je! Wij helpen je aan een geschikte architect in Noord Sleen, indien je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet.

Op deze site vindt je alle informatie die je nodig hebt om een doordachte keuze voor een architect in Noord Sleen te kunnen maken. Wij stellen je in staat om gratis en vrijblijvend een aantal offertes naast elkaar te leggen om onmiddellijk te besparen.

Spring direct naar:

Een architectenbureau Noord Sleen gezocht? Waar let je op?

Doorgaans begint een succesvolle zoektocht naar een architect bij een architectenbureau in Noord Sleen. Een architectenbureau in Noord Sleen heeft doorgaans enkele verschillende soorten architecten in dienst en kan daarmee je vraagstuk van A tot Z beantwoorden.

Regelmatig heeft een architectenbureau in Noord Sleen een aantal architecten in dienst, allemaal met hun eigen discipline. Ook is het mogelijk dat een architectenbureau in Noord Sleen je een gunstiger tarief of snellere oplevering kan beloven, dan een architect die zelfstandig te werk gaat.

Wil je meer weten over een architectenbureau? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architectenbureau.

Alle architecten uit Noord Sleen

Bekijk ook architecten uit

Architect gezocht Noord Sleen – Voor een geweldige belevenis

Indien er een architect in Noord Sleen gezocht wordt, zoekt men gewoonlijk niet naar een stylist of vormgever. Die onderscheiden namelijk inhoudelijk aanzienlijk. Ben je op zoek naar een professional die een daadwerkelijke inrichting of bouwtekening opmaakt? Dan wordt er een architect in Noord Sleen gezocht. Dit zien we dus vaak bij bedrijfspanden en gebouwen. Een stylist richt zich voornamelijk puur op de inrichting en deze zal dikwijls geen schets maken van hoe deze eruit komt te zien.

Daardoor is de architect een professional met meer specifieke kennis en vakkundigheid. De architect in Noord Sleen zal dan ook noodzakelijk zijn bij de bouw van een nieuw pand. Het verschil tussen een stylist en een architect is dan ook aanmerkelijk. Met een architect weet je in ieder geval zeker dat je in zee gaat met een prof die alles weet op het gebied van inrichting en ontwerp.

Wil je meer weten over een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een architect.

Persoonlijke tips nodig?

Customer Succes manager Tiny Draaisma Tiny Draaisma
Customer Succes manager bij architectenkaart.nl
Interieur design94%
Binnenhuis architectuur92%
Project management97%

Ik help je graag

Interieurarchitect Noord Sleen nodig: de beste designers

Een interieurarchitect is veel breder inzetbaar dan in fabelachtig dure villa’s en gigantische woningen die je op tv voorbij ziet komen. Een interieurarchitect in Noord Sleen kan je bovendien adviseren en inspireren met slimme oplossingen die je woonplezier substantieel verhogen, hoe klein je ook woont.

Voornamelijk als de ruimte beperkt is, is het goed om een interieurarchitect uit Noord Sleen in te schakelen. Een interieurarchitect is volkomen op de hoogte van wat voor oplossingen er allemaal te verkrijgen zijn en deze kan je voorzien van een maatwerk advies wat helemaal is toegespitst op je persoonlijke omstandigheid.

Wil je meer weten over een interieurarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een interieurarchitect.

Vind een interieurarchitect in regio Noord Sleen.

Nu interieurarchitect uit Noord Sleen zoeken

Klik op de knop ‘Nu interieurarchitect uit Noord Sleen zoeken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen die je op je gemak kunt vergelijken.

Binnenhuisarchitect Noord Sleen maakt jouw leven beter

Ben je van plan om de aankleding van je woonhuis eerdaags eens behoorlijk onder handen te nemen? Dan kun je uiteraard zelf hiermee aan de slag gaan. Toch ben je vaak veel beter uit wanneer je dit aan iemand uitbesteedt.

Een binnenhuisarchitect in Noord Sleen is gespecialiseerd in een locatie inrichten op een wijze dat alles bij elkaar lijkt te passen. Met een binnenhuisarchitect in Noord Sleen straalt je huis een zekere mate van volkomenheid uit.

Wil je meer weten over een binnenhuisarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een binnenhuisarchitect.

Ontmoet binnenhuisarchitecten in regio Noord Sleen.

Meer info over binnenhuisarchitecten uit Noord Sleen?

Klik op de knop ‘Meer info over binnenhuisarchitecten uit Noord Sleen‘ om meer informatie over binnenhuisarchitecten te verkrijgen en vrijblijvend offertes te ontvangen om te vergelijken.

Tuinarchitect Noord Sleen – voor een knappere tuin

Jij zoekt allicht ook naar een tuinarchitect? Het is ook niet simpel om in het behoorlijke aanbod de juiste specialist te vinden. Al betekent dit logischerwijs niet dat het niet onmogelijk is. Door deze stappen toe te passen kun je uitkomen bij de persoon die exact aansluit bij wat je zoekt.

Via Architectenkaart kun je makkelijk een aantal partijen vrijblijvend en gratis met elkaar vergelijken.

Wil je meer weten over een tuinarchitect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over een tuinarchitect.

Ontvang direct 3 offertes van verschillende tuinarchitecten uit Noord Sleen.

Direct 3 offertes ontvangen

Vraag vrijblijvend 3 offertes op en vergelijk op je gemak de prijs en kwaliteit van tuinarchitecten.

Kosten architect Noord Sleen – Stel een offerteaanvraag op!

Zou je inmiddels eens willen zien wat we voor je kunnen betekenen? Vergelijk dan eens een aantal architecten via onze offertemogelijkheid.

Op deze wijze kun je de kosten van een architect uit Noord Sleen simpel vergelijken met een andere, zodat je uitsluitend de beste tarieven geboden krijgt! Hoe helderder je bent gedurende het aanvraagproces, hoe makkelijker wij je aan de juiste experts kunnen koppelen. Zo is de mogelijkheid dat we je kunnen helpen het grootste en kom je in minder dan no-time in contact met een competente architect die jou verder kan helpen!

Het aantrekkelijkste? Het hoeft allemaal niet eens zo veel te kosten. Bespaar dus direct tot wel 40% op de tarieven van een architect naar keuze en vraag nu nog een aantal offertes aan!

Benieuwd naar de kosten van een architect? Kijk dan eens op onze uitgebreide informatiepagina over de kosten van een architect.

Benieuwd naar de kosten van een architect uit Noord Sleen?

Bekijk de kosten van een architect

Klik op bovenstaande knop om de kosten voor een professionele en betaalbare architect uit Noord Sleen te ontdekken.

Veelgestelde vragen over architecten uit

Noord Sleen

De werkzaamheden van binnenhuisarchitecten zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij licht, vormen, kleuren etc. naar voren komen
 • Wensen opdrachtgever in het plan verwerken
 • Wetgeving en bouwvoorschriften in kaart brengen
 • Inmeten ruimte(s)
 • Schetsen, tekenen, maken van maquettes, plattegronden etc.
 • Offertes uitbrengen
 • Schakelen met andere experts die betrokken zijn
 • Projectmanagement

Het lijstje gaat natuurijk verder dan dit maar dit zijn voor jou de belangrijkste zaken om te weten. Wil je nog meer informatie? Dat kan! Lees snel meer over een binnenhuisarchitect.

Een tuinarchitect ontwerpt tuinen en parken. De werkzaamheden daarvoor zijn:

 • Projectplan ontwerpen waarbij vaak de gebruiksvriendelijkheid, opties vanaf de grond of juist in de lucht in kaart zijn, de bestaande begroeiing (als van toepassing), de esthetiek natuurlijk en de wensen van de opdrachtgever allemaal naar voren komen
 • In kaart brengen of het functioneel moet zijn of decoratief
 • Adviseren
 • Schetsen en tekenen van het plan
 • Voorstel doen voor keuze in beplanting, schermen, waterpartijen en bijvoorbeeld tuinhuisjes
 • Projectmanagement

Goed opgeleide tuinarchitecten werken vaak ook voor parken, campussen, tuinen, begraafplaatsen, resorts enzovoort.

architectenkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle architecten in Noord Sleen. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn in Noord Sleen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van architecten uit Noord Sleen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

Architecten in Noord Sleen

Fijn op de hoogte gehouden

23 mei 2024

Aangenaam in het contact en een keurig uurtarief kregen wij naar aanleiding van de aanvraag hier op Architectenkaart.

- Elisabeth van der Laan

Boven verwachting

13 mei 2024

Onze droomtuin is schitterend geworden. Harmonieuze planten, lichtinval is magisch en het onderhoudsplan helder. En dat allemaal binnen onze begroting. De intake verliep soepel en kostentechnisch zijn we ook tevreden.

- Alexander Driessen

Prachtige transformatie

8 mei 2024

We lijken wel een heel nieuw pand te bezitten! En dat tegen betaalbare prijzen. Goede adviezen, mee denkend én prijstechnisch aantrekkelijk.

- Koen Kramer

Origineel en uitvoering super

30 april 2024

Het originele projectplan wat we ontvangen na het aanvragen van offertes was bijzonder! Onze blik werd geforceerd om met andere ogen naar ons pand te kijken en dat alleen al was zo leuk. Het schakelen ging snel en de prijs was fair.

- Klaas Kok

Snel geregeld

22 april 2024

De offertes van tuinarchitecten kwamen vlug binnen en de tuin is compleet gerenoveerd volgens de planning. Ging allemaal eigenlijk een stuk soepeler dan verwacht en de tuin ziet er fantastisch uit.

- Linda Jacobs

Expert!

17 april 2024

Onmiskenbaar iemand die weet waar hij het over had. Tarief was ook aangenaam.

- Pascal van den Heuvel

Vlot gefixt!

9 april 2024

De offertes waren snel binnen en na twee inventariserende gesprekken met 1 van de bureau’s zijn ze aan de slag gegaan. Het plan bevatte 8 verschillende inspirerende ideeën. Na de beslissing zijn ze aan de slag gegaan en het is ZO smaakvol geworden!

- Cornelia Jansen

Grote deskundigheid maar betaalbaar

5 april 2024

Tevreden over de deskundigheid en afhandeling. Haar interesse tijdens de herinrichting en verbouwing was lief. Enkele keren werd ons ook gevraagd of nog alles overeenkomstig plan verliep en konden we gedurende de uitvoering kleine wijzigingen doorvoeren, echt zo flexibel!

- Petra Kuijpers

Communicatie was super!

27 maart 2024

De communicatie met het kantoor waarmee we de overeenkomst maakte was zeer goed en hiermee waren we feitelijk al om. Het plan werd op een ongedwongen manier nagekomen en geleid. De tarieven onderaan de streep waren zoals gedacht.

- Anna Koster

Uitgelichte architecten uit Noord Sleen

DETAIL 10 architectuur en bouwkunde

Valtherlaan 214
7815 BH Emmen
Nederland

06 53668349
http://www.detail10.nl/

Bouwkundig ontwerp- en Adviesburo Heijnen

Kleine Veld 37
7751 BG Dalen
Nederland

0524 553 000
http://www.boaheijnen.nl/

Bouwkundig buro Haan

Doorsteek 6
7844 MC Veenoord
Nederland

06 27524448
http://www.bouwkundigburohaan.nl/