Binnen 3 klikken een architect vinden die bij je past

✓ Lokale architecten
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken

Vind de beste architect in jouw stad!

Architectenkaart matcht jou met een architect

Het is de missie van Architectenkaart om jou te koppelen aan een geschikte lokale architect. Wij hebben een groot netwerk van ondernemers in ieder werkgebied van Nederland en kunnen jou daarom snel koppelen. Wij geloven dat de wereld beter wordt door het koppelen van lokale professionals. Het internet heeft ervoor gezorgd dat je binnen no time connectie hebt met de hele wereld, echter zit er vaak veel kracht in de connectie die fysiek dichtbij ligt. Om deze reden willen wij architecten koppelen aan jou, en jou koppelen aan architecten. Architectenkaart doet dit volledig onafhankelijk!

Over Architectenkaart

Architectenkaart opereert volledig onafhankelijk van iedere architect in Nederland. Wij zien welke architecten beschikbaar zijn, goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht en maken direct een koppeling met jou. Architectenkaart is opgericht door Tiny Draaisma en Dirk Onderwater.

Lees hier meer over Architectenkaart.

architect architecten architectenbureau

Waarom architect nodig bij verbouwing?

Een verbouwing is veel meer dan alleen de kluswerkzaamheden. Voordat de vakmannen van start kunnen gaan, is het bijvoorbeeld belangrijk dat er een duidelijk ontwerp op tafel ligt. Misschien weet je zelf heel goed wat je wil, maar is dit lastig op papier uit te drukken. Bovendien moet je bij een verbouwing aan vele aspecten denken: waar komen de lichtpunten te zitten, op welke locaties wil je de stopcontacten hebben en hoe worden de leidingen gelegd? Zonder ervaring is het ontwerpen van je renovatie een lastige opgave.

Maar een architect doet nog zoveel meer dan alleen ontwerpen!

Hij zorgt er namelijk ook voor dat het verbouwen volgens planning en budget verloopt. Gedurende de werkzaamheden houdt het architectenbureau (indien gewenst) namelijk toezicht op de werkzaamheden en zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Dit heeft als voordeel dat jij slechts één aanspreekpunt hebt die de rest van de specialisten aanstuurt. Dit scheelt je een hoop energie!

Waar heb je architecten voor nodig?

Voor je eigen woongenot is het uiteraard belangrijk dat je het huis van binnen praktisch en mooi gaat inrichten. Wanneer je zelf niet goed weet hoe je dit moet doen of als je hier geen tijd voor hebt, kan je de hulp van een binnenhuisarchitect inschakelen. Een binnenhuisarchitect achterhaalt je persoonlijke stijl en helpt daarna met het inrichten van de woonkamer, slaapkamers en andere vertrekken in de woning.

Hierbij denkt de interieurarchitect aan verschillende aspecten waar je zelf misschien niet zo snel bij stil zou staan, zoals bijvoorbeeld de verlichting. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden die een binnenhuisarchitect biedt.Ben je benieuwd naar de kosten voor een interieuradvies? Vraag dan vrijblijvend offertes aan bij architecten uit je eigen regio. Vergelijk de kosten en bespaar tot wel 40%!

Waarom een architectenbureau inschakelen?

Het maakt niet uit of je in een prachtig huis woont, als de inrichting niet naar je eigen smaak is zal jij je niet snel thuis voelen. Het is erg belangrijk dat de woninginrichting een weerspiegeling van je persoonlijkheid is. Veel mensen vinden het echter lastig om te bepalen wat hun persoonlijke stijl is. Een interieurarchitect helpt je hierbij. Hij haalt zijn inspiratie uit je persoonlijke voorkeuren en legt verschillende ontwerpen voor, totdat hij de ideale woninginrichting voor je samengesteld heeft. Er zitten diverse voordelen aan het inschakelen van een binnenhuisarchitect:

  • Je verhoogt je woongenot omdat het interieur aansluit aan je persoonlijke wensen;
  • je voorkomt dat je tijdens het inrichten van het interieur fouten maakt die je uiteindelijk weer moet herstellen;
  • hij is bekend met betrouwbare en kwalitatieve meubelhandelaren, zodat je een hoop tijd bespaart in je zoektocht;
  • hij houdt rekening met praktische zaken, zodat de inrichting van het interieur zowel mooi als ruimtelijk is.

Ben jij op zoek naar een professionele architect? Dan is Architectenkaart de plek waar jij moet zijn! Onze aangesloten architecten zullen jou door heel Nederland van dienst kunnen zijn. Gemiddeld wordt onze architect service beoordeeld met een 4.8/5, en durven wij ook te stellen dat we jou zonder twijfel kunnen helpen.